Oto sezon 15. mapy globalnej

Drobna aktualizacja z portalu WoT ­čśë

15 Sezon na Mapie Globalnej

Od 15 wrze┼Ťnia, 10:00 CEST (UTC+2) do 27 listopada, 09:00 CET (UTC+1).

Prime Time

Przed zmian─ů: 17:00ÔÇô20:00 UTC (19:00ÔÇô22:00 CEST)

Od 25 pa┼║dziernika: 18:00ÔÇô21:00 UTC (19:00ÔÇô22:00 CET)

Więcej szczegółów: KLIK.

Bin4r

Gracz World of Tanks od 2014 roku. Gram, bo jestem pasjonatem i wiem, ┼╝e wi─Ökszo┼Ť─ç graczy w WoT to pasjonaci. Niech nasza gra b─Ödzie bardziej taktyczna i przemy┼Ťlana. Trudniejsza, ale mniej irytuj─ůca ÔÇô a przez to bardziej satysfakcjonuj─ůca. Postawmy na miodno┼Ť─ç!

7 komentarzy

  1. Anonim pisze:

    Nie ma czołgów do wygrania. Polecam najpierw przeczytać zasady itd.

  2. LeonCommander pisze:

    Zdob─Öd─Ö czifa jak mog─Ö gra─ç od poniedzia┼éku do pi─ůtku tylko?

  3. Anonim pisze:

    kiedy mapa globalna

Dodaj komentarz

Tw├│j adres email nie zostanie opublikowany.