Przerwa techniczna 02.02

2 lutego 2016 roku, od godziny 08:00 CET (serwer EU) i 00:00 AM PST (serwer NA), obydwa serwery otwartej bety będą niedostępne przez około 5 godzin (prognozowany czas włączenia serwerów 13:00 CET – 05:00 AM PST). Jest to związane z wprowadzaniem łatki 0.12.1793.

scr1

LISTA ZMIAN, AKTUALIZACJA 0.12.1793

  • naprawiono błędy związane z serwerem;
  • dodano kilka nowych oznaczeń na pojazdy (w tym chińską flagę).

Uwaga: prace związane z aktualizacją gry mogą się przedłużyć. Za niedogodności przepraszamy.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany.