Új legénységi kinézetek

Parancsnokok!
Az 1.4.1-es frissítéssel új legénységi kinézetek kerülnek be a játékba! Eddig elérhető volt a tankok álcafestésekkel, emblémákkal való személyre szabása, de ha még több karakterisztikát szeretnél a járművednek, akkor próbáld ki a következő legénységi kinézeteket!
 
Egyrészük valós, történelmi személy, akik harckocsizó múlttal rendelkeznek, de van néhány, amely csak a fantázia szüleménye.
 
Fontos: A történelmi kinézeteknek rögzített nevük, nemzetségük, illetve nemük van, míg néhány más kinézetnél lehetőséged lesz ezek egy részét változtatni.
Történelmi figurák:

Pavel Rybalko

Világháború során harckocsiparancsnok volt. Rengeteg csatában részt vett, például Kharkovi csata, Kurszki csata, valamint Berlini csata. Kétszer is megkapta a Szovjetúnió hőse kitüntetést.

Mikhail Katukov

Akár hiszed, akár nem, ő is kétszer megkapta a Szovjetúnió hőse kitüntetést. A páncélozott hadosztályok vezetőjeként harcolt Moszkvában, Kurszkban, Berlinben, és több más csatában a II. Világháború idején. Ő szerepelt a „Patton tábornok” című filmben, ami a következő emberhez vezet!

George S. Patton

Patton valószínűleg a II. Világháború egyik legismertebb tábornoka. Küldött amerikai katonákat a Mediterrán régióra, valamint később a Normandiai Partraszállásban is érintett volt. Fegyelméről volt híres az erős katonai vezető.

Charles de Gaulle

Egy korai harckocsizó, és Francia tábornok volt. Elutasította az országa megszállását, és ellenállást szervezett Londonból. Nehezen mondott le a szakmájáról, és később megválasztották Franciaország elnökének.

————————————————————-

Bátor harckocsizók:

Vasily Chapeyev

Az I. Világháborúban harcolt a Vörös Hadsereg Szakaszparancsnokaként, valamint a Dmitry Furmanov által írt Chapaev műnek köszönhetően vált ismerté. Gyakran megjelenik filmekben is.

Oksana Shevchenko

Egy idős katonatiszt családjába született, Oksana úgy döntött, hogy az édesabja nyomába lép. Jobb, ha tartunk tőle, ugyanis edzett katona volt, és nagyon jól végezte a munkáját.

Oliver Murdoc

Nem tudunk sokat róla, de még a múltjáról sem, de valószínűleg el akarja felejteni a sanyarú történetét. Ezért is döntött úgy, hogy beáll a hadseregbe. Azóta megosztja a történeteit, tehát tiszteljük a magánszféráját!

Gabriel Lyman

Egyszer Gabriel fogadott valakivel, hogy mindene megvan, hogy harckocsizóvá váljon, ezért pontosan ez motiválta, hogy szüneteltesse a Jazz zenész, és szaxofonos karrierjét. Türelmesen várja a háború végét, hogy folytathassa a művészi pályafutását.

Emran Shankar

Indiából jött, amely ekkoriban még Brit gyarmat volt. Életének nagy részét katonaként töltötte, és az Egyesült Királyság engedélyezte számára, hogy katonai hivatást vállaljon.

Chester O’Brien

Brit mérnök, aki Ausztráliába költözött, hogy segítse a híres Sentinel nevű tankok gyártását. Amikor a gyártásnak vége lett, akkor O’Brien Brisbane-ban maradt.

Konrad Wittmayer

Szűkszavú, kegyetlen, és ijesztő, Konrád csak egy dolgot ismer: a kötelességét. Az ő katonái egytől egyig tisztelték, és inkább az ő oldalán harcoltak, minthogy azt találgassák, hogy kit rejt a maszk.

Wilhelm Berghoff

A német hatékonyság megtestesítője, Wilhelm még veterán módszerrel volt kiképezve. Kifogástalanul teljesítette a szolgálatát, de magányos ember volt, mindenkitől elzárkózott.

Christophe Lamber

Ez a misztikus karakterű személy irányította a Saint-Chamond nevezetű tankot az I. Világháború idején. Egyik csata idején a járművét tüzérségi találat érte. Utasította a legénységét, hogy hagyják el a tankot, de Ő maga a járműben maradt. A „csak egyetlen egy lehet” mondatot ismételgette.

Audrey Dupont

Marseille-ben született, és már fiatal korában csatlakozott a Francia ellenálláshoz, és egy tankba lett beosztva, amikor a Szabad Francia Haderő újraegyesült Londonban. A baltáról vált híressé, amelyet közelharcok során viselt. A balta elbátortalanította az ellenfeleket, és bezárták a tankjába.

Hideo Tanaka

Ismeri Bushido alapelveit, és tanításait, és be is tartja őket. A doktrínákon való rögeszméje jelentős befolyással volt az ő katonáira, de ők elfogadták őt, mint a legkedvesebb, legmegbízhatóbb katona.

Josef Svejk

„Nem minden ember bölcs. Buták is léteznek, mert ha mindenki bölcs lenne, akkor annyi jó dolog lenne a világon, hogy minden embert az őrületbe kergetnének.”

Tzinedi Tzidane

A sorozása előtt egy profi szinten focizott, és emiatt egy fegyelmezett ember volt, nagyon jó állóképességgel. Ne aggódj, Tzinedi egy igazi csapatjátékos!

Grzegorz Brzęczyszczykiewicz

a Chrząszczyżewoszyce-i Tüzérségi iskolában diplomázott, és szerencsésen megkezdte szolgálatát a páncélozott hadtestnél.

Björn Ragnarsson

Edzett, kitartó, és elkötelezett: Björn egy igazi Skandináv. A vízi kalandok kedvelőjeként mindig is a Svéd haditengerészethez kívánt csatlakozni, de végül a páncélos hadosztálynál kötött ki, ahol nagyon megbeszülték.

Alessandro Lotti

Egy nagyon szigorú és önsanyargató környezettel bír már gyermekkora óta. Az ő szokásaira hamar felfigyelt a hadsereg, és nagyon hatékony, és szorgalmas harcost neveltek ki belőle, egy igazi katonát!

————————————————————-

Kitalált Harckocsizók

Hellu Van Oob

Csak a szívéből ismeri a játékot. Minden járművet. Minden pályát. Minden mechanikát. Stratégikus, és kiváló taktikus képességekkel lett megáldva, az biztos. Legalábbis ezt mondja.

Kannot Gitgud

Egyszer egy ismert ember, de tekintélyes tankszerelő volt. Mára nyugdíjba vonult, és minden ismeretét a gyakorlásra szenteli.

Toma Teu

Ez a pasas mindig elsőként lendült akcióba, mert nem szereti, hogyha elbánnak vele.

Uni Corn

Látod? Biztos vagy benne? Mit ettél a mai nap?

Arengee Penetrael

Az alfa és az omega. Úgy döntött, hogy ő a sorsa a lövedékeidnek. Jobban teszed, ha tisztelettel bánsz vele, és ekkor sikeresen fogja elsütni az ágyút.

Forrás/Source: URL