Új járművek kerültek be a játékba az 1.6.1-es frissítéssel

Parancsnokok!

A tegnapi napon érkezett az 1.6.1-es verzió a játékhoz, amelynek keretén belül a következő tankok kerültek be a játékba: Kpz 50t, M48 Renegade, Turtle Mk. I, és az Object 703 II 100mm-es, és 122mm-es ágyúval. A bejegyzésben megismerhetitek ezeknek a járműveknek a játékbeli Történelmi hivatkozását, a játékbeli paramétereit, valamint még néhány képet is láthattok róluk. Fontos, hogy a járműveket a Szuperteszt játékosok tesztelik, ezért a paramétereik még változhatnak.

🇩🇪Kpz 50t


-Az egyik közepes tank projekt, amit Németországban fejlesztettek az 1960-as években. A jármű nagy erejű löveggel és megfelelő páncélzattal rendelkezett volna. Azonban a fejlesztését törölték a dokumentációs fázisban.

A képek nagyításához kattints a képre.

————————————————————-

🇺🇸 Renegade, M48 Renegade, T54E2

-Az új közepes tank fejlesztése az 1950-es évek elején kezdődött, hogy leváltsa az M48-at. 1957-ben a projektet leállították a T95 miatt. A járművet sosem állították szolgálatba.

A képek nagyításához kattints a képre.

————————————————————-

🇬🇧Turtle Mk. I

-Támadó jármű, amit az ellenséges erődítményeken való áttörésre terveztek. Fejlesztése 1943-ban kezdődött. A tervek egyikét iskolai projektként készítették a School of Tank Technology-ban (Chertsey, Egyesült Királyság). Csak tervrajzon létezett.

A képek nagyításához kattints a képre.

————————————————————-

Object 703 II (100) (122)

-A koncepció, hogy két löveget helyezzenek el egy toronyba, az 1930-as évek végén vált valóra a KV tankokkal. A kétcsövű löveggel ellátott ST-II nehéz tankot a II. világháború végső fázisában fejlesztették. A tervet az a törekvés határozta meg, hogy a jármű tűzerejét maximalizálják. Csak tervrajzokon létezett.

100 mm-es ágyú paraméterei:

122 mm-es ágyú paraméterei:

A két jármű összehasonlítása:

A képek nagyításához kattints a képre.

Köszönöm, hogy elolvastad, gördülj ki!