Tank Rally 2019

Parancsnokok!

Egy igazi csemege vár ránk a Tank Fesztivál idején, amely nem más, mint a Nagy Futam! A legendás játékmód visszatér, tehát készüljetek fel a száguldásra.


A játékmód egy átalakításon esett át, hogy még élvezhetőbb legyen a 2014-ben megjelent verziójához képest. Három egyedi versenytank közül választhatunk, hogy melyikkel szeretnénk a pálya bajnokai lenni.

A Tank Rally 2019. Szeptember 23 (04:00) és 2019. Október 7 (04:00) között lesz elérhető.
Általános áttekintés

Ahogyan korábban is, a rally 3 vs 3 formátumban lesz elérhető. Játszhatjuk a játékmódot egyedül, ekkor kettő véletlenszerű csapattárs kerül mellénk, vagy akár a barátainkkal együtt Szakaszban is játszhatunk. Fontos, hogy a véletlenszerű játékosokból álló csapat csak véletlenszerű játékosokból álló ellenfelet kap, míg a szakaszok pedig egy másik, szintén szakaszban játszó csapatot kapnak ellenfélnek.

A verseny kezdete előtt három tank közül választhatunk a Garázsban:

Leopard: Gyors

T-50: Könnyen Irányítható

Chaffe: Sokoldalú

A kép nagyításához kattints a képre.

Mindegyik versenytank egyedi karakterisztikával, és játékmenettel rendelkezik, ahogyan egy „verseny” felszereléssel is, amelyet nem tudunk róla leszerelni, vagy áthelyezni. Mindhárom tank rendelkezik egy „turbóval”, ami egy olyan felszerelés lesz, amely megnöveli egy ideig a jármű sebességét.

Kétféleképpen tudunk megnyerni egy Tank Versenyt:

  1. Minél hamarabb elérünk a pálya végén levő bázishoz, és még az ellenfél csapata előtt elfoglaljuk.
  2. Mindegyik ellenséges járművet megsemmisítjük a verseny, vagy a bázisfoglalás alatt.

A verseny az ipari zónában lesz (Port pálya), amelyet mindenkinek ismernie kell, aki 2014-ben játszott a játékmóddal.

Haladási Rendszer:

A haladásnak több típusa lesz az esemény során, attól függően, hogy csapatban, vagy nem csapatban játszunk. A csapatokat három versenypilóta vezeti, és annak a csapatába tudsz csatlakozni, amelyikébe szeretnél, és így kézhez kapod az esetleges jutalmakat!

A verseny során attól függően, hogy milyen sikeres voltál a pályán, Verseny Kupákat tudsz szerezni.

Egy játékos csak egy fajta verseny kupát tud megszerezni egy versenyen belül. Mindegyik kupa, amelyet megszerzel egy bizonyos számú verseny pontot ad neked, amelyek a személyes teljesítményhez adódnak hozzá.

A verseny módban különleges harci küldetések (napi és heti) lesznek elérhetők. Teljesítsd őket, hogy Fesztiváli Jegyeket szerezz, és még több egyedi Dögcédula tartozékod legyen.

Szállj be a versenybe!

Büszkén jelenti be a Wargaming, hogy egy öt állomásos rally verseny kerül megrendezésre Szeptember 23 és Október 6 között. Erre a versenyre a regisztráció Szeptember 18.-án indul, és Szeptember 23.-án zárul.

  • Regisztráció: Szeptember 18-23
  • Első állomás: Szeptember 23-25
  • Második állomás: Szeptember 26-28
  • Harmadik állomás: Szeptember 29-Október 1
  • Negyedik állomás: Október 2-4
  • Ötödik állomás: Október 5-6

Ne hagyd ki a lehetőséget, és csatlakozz a versenyhez, hogy egyedi versenystílusokat, és egyéb jutalmakat szerezz!

A bajnokságon való részvételhez csatlakozz az egyik csapatba a három közül Szeptember 18 és Szeptember 23 között.

Ha nincs időd a megadott időszakban regisztrálni, akkor az ajánló program keretén belül is lehetőséged lesz rá (ha megfelelsz a feltételeknek).

Minden versenypont, amelyet megszerzel a csapatod kincstárába kerül. A csapatok bajnoksági pontokat kapnak minden egyes állomás utáni helyezésük alapján.

Az ötödik állomás után kiszámításra kerül az összesített bajnokságpont, és szétosztásra kerülnek a jutalmak a csapatok számára. A bajnokság során a következő jutalmakat tudjátok megszerezni:

Ahhoz, hogy megkapd a jutalmadat, legalább 20 versenyben részt kell venned.

Minden játékos, aki Verseny Kupákat ér el, ezzel együtt személyes haladási pontokat is szerez. A versenypontszámok alapján minden egyes bajnoksági állomás után a csapatok legjobb 100 játékosának a pontszámai össze lesznek gyűjtve. Ha egy játékos, a csapatán belül bekerül a legjobb 100 játékos közé, akkor egy különleges „verseny matrica” jutalmat kap.

Az a csapat, amelyiknek a legjobb 100 játékosa több pontot ér el, mint a többi csapat legjobb 100 játékosa, egy extra bajnoksági pontot kap az adott fázisban.

Összességében ennyi lenne, amely az új játékmóddal kapcsolatban említésre került. A versennyel kapcsolatban később még lesz egy áttekintő bejegyzés, ahol kicsit részletesebben lesz szó a témáról.

Köszönöm, hogy elolvastad, gördülj ki!

Forrás/Source:

https://worldoftanks.eu/en/news/general-news/great-race-announcement/