Tank Fesztivál. Kezdődjön a Buli!

Készüljünk fel a bulira, Parancsnokok!

A World Of Tanks 9. évfordulója alkalmából Augusztus 5.-én elindul a Tank Fesztivál, amelynek keretén belül rengeteg (játékon belüli) elfoglaltságok várják a játékosokat.

A Wargaming egy nagyszerű programmal készült, amelynek keretén belül rengeteg különlegesség, és ajándék vár ránk. Csatlakozz te is, és próbáld ki az új játékeseményeket, és töltsd meg a gyűjteményedet egyedi jutalmakkal!

Itt van néhány a Fesztiváli elfoglaltságok közül, amelyek ránk várnak:

 • Acélvadász: Fedezd fel a titokzatos 404-es Zónát a vadiúj játékmódban, fejlessz ki különböző járműveket, és harcolj a túlélésért!
 • Tank Verseny: Hölgyeim & Uraim, indítsák be a motorjaikat! A legendás játékmód visszaérkezik a World Of Tanks világába. Készülj fel a száguldásra!
 • Fesztiváli Vásár: Milyen egy fesztivál vásár nélkül? Törődj magaddal, és szerezd meg az álomtankodat, a napi különleges ajánlatokkal.
 • Frontvonal: Az AE Phase I, a Tier IX-es Amerikai nehéz tank a négy lánctalpával már megszerezhető lesz. Menj a győzelemre, és szerezd meg a jól-megérdemelt jutalmadat!
A Dögcédulád Testreszabása

A fent említett elfoglaltságok mellett a Fesztivál ideje alatt még lesz lehetőséged a Dögcédulád testreszabására is. Ez egy különleges tárgy lesz, amelyet az ellenfeled fog látni, miután megsemmisítetted. Egy dögcédula egyedien kifejezi a személyiségedet, és egyből felismerhetővé tesz a csatamezőn.

A Dögcédula négy részből fog állni:

 • Alap
 • Gravírozás
 • Felirat
 • Cím

A Dögcédulák részei kombinálhatók lesznek. Több ezer különböző elem lesz elérhető, tehát nem lesz kettő játékosnak azonos Dögcédulája.

A kép nagyításához kattints a képre!

Az elérhető elemeket három kategóriába sorolhatjuk:

 • Alap: Ezek a Fesztivál kezdetén kerülnek kiosztásra a játékosok számára.
 • Normál: Ezeket csak Jegyekért lehet megvásárolni.
 • Event: Ezeket csak Fesztivál esemény részvétellel lehet megszerezni.

Kiegészítésül, van még egy különleges elem, amelyet Különleges Alapnak hívnak, amely a Dögcédulák képét változtatja, és egy különleges szimbólummal vannak jelölve. Ez majd akkor lesz elérhető, ha már a Normál elemek felét megszereztük.

Szerezz Jegyeket, a Gyűjteményed Növelésére

A jegyek a játék különleges fizetőeszközei lesznek a Tank Fesztivál esemény ideje alatt. Ezeket egyszerű küldetések teljesítésével tudjuk gyűjteni a Normál Csaták keretén belül. A jegyeket átváltva tudjuk majd személyre szabni a Dögcédulák elemeit, és így tényleg egyedivé tehetjük őket.

Az elemeket a Dögcédulákhoz a Gyűjtemények felületen tudjuk megszerezni. Három féle módon lehet őket megvásárolni:

 1. Választasz egy különleges tárgyat, amilyet szeretnél.
 2. Egy véletlenszerű átváltás. Ebben az esetben egy véletlenszerű részt fogsz kapni az összes közül.
 3. Kiválasztasz egy véletlenszerű tárgyat a négy Dögcédula részből, például egy véletlenszerű Gravírozást, vagy egy véletlenszerű Feliratot.

A személyre szabási elemek megszerzésével különböző Címeket, és jutalmakat tudsz elérni. Az aktuális Címed megjelenik a Dögcéduládon. Ezek mellett még Fesztiváli elfoglaltságokon való részvétellel lesz lehetőséged a Címet fejleszteni.

A kép nagyításához kattints a képre!

Szerezz Hozzáférést a Fesztivál Boltjához

Amint betelt a Gyűjteményed, hozzáférést kapsz a különleges Fesztivál Bolthoz, ahol direktívákat, és egyéb értékes jutalmakat tudsz szerezni, amelyek korábban már egy különleges eseményen elérhetőek voltak, ilyenek például a „Jack-o’-Lantern”, a „Fan-2018”, és a „Fire Bulge” stílusok. Valószínűleg nem akarod elhalasztani az esélyt, hogy megszerezd ezeket a jutalmakat!

A Fesztivál végén a fel nem használt Jegyek eltűnnek. Győződj meg róla, hogy elköltöd őket 2019. Október 7.-e előtt!

Vegyél részt a Tank Fesztivál eseményen, gyűjts Jegyeket, és készítsd el az egyedi Dögcéduládat! Sok szerencsét a csatamezőn, Parancsnok!

Köszönöm, hogy elolvastad, gördülj ki!

Forrás/Source:

https://worldoftanks.eu/en/news/general-news/tank-festival-start/