Pearl River Visszatér a World of Tanks világába!

Parancsnokok!

Az 1.10-es frissítésben a Pearl River pálya felújított változata bekerül a játékba. A pályát még 2015-ben vették ki a játékból, és azóta egy nagyobb átdolgozáson esett át.


A Pearl River Visszatérése

Pearl River az egyike azon pályáknak, amelyeket az 1.0-ás Frissítés előtt eltávolítottak a játékból. Ezek a pályák azért kerültek törlésre a játékból, mert egyes járművekkel nehéz volt a pályán érvényesülni, és így elérni a megfelelő játékélményt. Pearl River esetén a játékosok a túlzott monotonitás, és a kanyaros utak miatt panaszkodtak.

Mindazonáltal, az egyedi felépítésének köszönhetően a pálya az egyik legnépszerűbb pálya lett a játékosok körében, és rengetegen kérték, hogy kerüljön vissza a játékba. Újra lett modellezve, és most itt az ideje, hogy visszatérjen a játékba!

A Természet Szépsége

Ez az 1000×1000 méteres nyári pálya a gyönyörű Dél-Kínai Yangshou tartomány mintájára épült.

A Wargaming meg akarta adni a játékosok számára a lehetőséget, hogy Kína egyik legszebb részében játszhassanak, a régi elemek megtartásával: a híd, a tradicionális Kínai templomok, az egyből felismerhető vízimalmok, és így tovább.

A pályán való játék közben a következő természeti látványosságokat figyelhetjük meg:

  • Bambusz liget
  • Egyedülálló rizsföldek
  • Egy csodálatos vízesés regal vízimadarakkal
  • Szőlővel borított barlang
  • A karszt hegyek, amelyek olyan híresek a régióban, hogy az ország 20 jüan-os bankójára is rányomták őket

Kifejezetten a térkép átdolgozásához kerültek be új növények is a játékba, ilyen például a Bambusz, a bogyók, az illatcserjék, a liánok, és még sok más.

A hitelesség érdekében több, mint 20 apró környezetvédelemmel kapcsolatos tárgy került be, ilyenek például a kő lámpák, és a bambusz tutajok.

Különös figyelmet kapott a vízesés, amely mindenkinek felkelti a figyelmét, és természetesen ott a Pearl folyó is, amelynek smaragdzöld vize az egész pályán átfolyik.

A pálya HD-re lett átdolgozva, amelyről most néhány képet is láthattok.

Játékmenet

A pálya csak Normál, és Csata ütközet módban lesz játszható III-as, vagy annál magasabb szintű járművekkel. Összesen hat fő csata hely került a pályára.

Köszönöm, hogy elolvastad, gördülj ki!

Forrás/Source:
https://worldoftanks.eu/en/news/general-news/the-return-of-pearl-river-map/