Nyolc nemzet csatája

Parancsnokok!

Szeptember végén egy versengő esemény lett ígérve az Európai szerveren. A mai napon büszkén jelentjük be a Nyolc-nemzet csatája eseményt. Az esemény menete egyszerű: válassz egyet a nyolc nemzet közül, és csatázz az adott nemzetért Október 21 (07:00) és November 1 (06:00) között. Ne feledd: minden játékos számít! Ebben a versenyben egy szabály van: minél több egymás utáni győzelmet kell elérni, és minden résztvevő jutalmat kap – a kezdőktől a veteránokig!

A Nemzetek:

Cseh


Francia


Német


Olasz


Lengyel


Svéd


Egyesült Királyság


Amerikai Egyesült Államok

REGISZTRÁCIÓ
Verseny Menete

Ha kiválasztottad a nemzetedet (regisztráltál), akkor már pontokat szerzel a győzelemért. A verseny nagyon egyszerű: annyi random csatát kell nyerned egymás után, amennyit csak tudsz. A feltételek a következők:

 • Egy nap maximum 8 pontot gyűjthetünk.
  Példa: Ha 10 csatát nyersz egyhuzamban, akkor csak 8 pont adódik hozzá az általad választott nemzet pontjaihoz.
 • Ha a győzelmi sorozatod megtörik, akkor újra próbálhatod-a nap leghosszabb sorozata kerül beszámításba.
  Példa: ha 3 csatát nyersz egymás után, majd 1 csatát elvesztesz, azután pedig 5 csatát újra nyersz, akkor 5 pont fog jóváíródni az általad választott nemzethez.
 • A választott nemzetért bármelyik, a Fejlesztési Fában levő járművel harcolhatunk.
  Példa: regisztrálhatsz a Német nemzethez, de csatázhatsz a Francia járművekkel, az is bele fog számítani a Német nemzet pontjaiba. (De a Francia nemzet pontjaiba nem.)
Jutalmak

Nem számít, hogy még csak kezdő harckocsizó, vagy egy veterán parancsnok vagy, ettől függetlenül neked is van benne szereped, a szolgálati feljegyzésed alapján kerülsz be egy ligába a kettő közül.

 • A kezdő ligába azok a játékosok kerülnek, akiknek kevesebb, mint 1000 csatájuk van az esemény kezdete előtt. Ebben a ligában az összes Random Csata figyelembe van véve.
 • A Veterán Liga azoknak a játékosoknak van, akik több, mint 1000 csatával rendelkeznek. Ebben a ligában, csak az Random Csata lesz figyelembe véve, amelyeben Tier VI-tól Tier X-es járművekkel vesz részt a játékos.
Személyes Jutalmak

Minden parancsnok megérdemel egy kis ösztönzést, hogy a nemzetéért harcoljon. Minden játékos, aki legalább 10 pontot gyűjt a nemzetének, a következő jutalmakat kapja:

 • 1 napos World of Tanks Prémium Fiók
 • 10 küldetés, amely 5x-ös XP-t ad minden győzelemért
 • 1 Garázshely
 • 25 Боны
Kezdő Liga

A liga győztesei azok a játékosok lesznek, akik bekerülnek a nemzet top 1000 játékosa közé. Bármikor megnézheted a helyezésedet a ranglistán, amely 15 percenként frissül. Annak a nemzetnek a játékosai, amelyik a legtöbb pontot összegyűjti a következő ajándékokat kapják:

A NEMZETEN BELÜLI HELYEZÉS JUTALOM
1—100 VII VK 45.03 1 Garázshely

150 Боны

101—500  3 napos World of Tanks Prémium Fiók
1 Garázshely100 Боны
501—1000 1 Garázshely50 Боны

————————————————————-

Veterán Liga

A liga győztesei azok a játékosok lesznek, akik bekerülnek a nemzet top 1000 játékosa közé. Bármikor megnézheted a helyezésedet a ranglistán, amely 15 percenként frissül. Annak a nemzetnek a játékosai, amelyik a legtöbb pontot összegyűjti a következő ajándékokat kapják:

A NEMZETEN BELLI HELYEZÉS JUTALOM
1—100 VIII Primo Victoria 7 napos World of Tanks Prémium Fiók
 15 küldetés, amely 5x-ös XP-t ad minden győzelemért
1 000 Боны
101—500 7 napos World of Tanks Prémium Fiók
 10 küldetés, amely 5x-ös XP-t ad minden győzelemért
500 Боны
501—1000 3 napos World of Tanks Prémium Fiók
5 küldetés, amely 5x-ös XP-t ad minden győzelemért
150 Боны

A győztes nemzet játékosai a jutalmakat az esemény után fogják megkapni.

Köszönöm, hogy elolvastad, gördülj ki!

Forrás/Source:

https://worldoftanks.eu/en/news/special-offers/eight-nations-event/