2019-es nyári CW Kampány

Harckocsizók!

Július 4 (10:00) és Július 15 (10:00) között a Világtérképen egy új játékesemény lesz. A legjobb klán taktikusok és Parancsnokoknak megadatik a lehetőség, hogy próbára tegyék a terveket, és a taktikákat, hogy néhány különleges jutalmat szerezzenek. Természetesen a következő Clan Wars Kampányról van szó. Ennek keretén belül a következő jutalmakat tudjuk megszerezni: Női legénységi tagokat, Kötvényeket, WoT Prémium Fiókot, Kreditet, Direktívákat, Festéseket, Emblémákat, és Személyes Tartalékokat.

A legjobb játékosoknak lehetőségük lesz választani egyet a négy Tier X-es jutalomtank közül:

A képek nagyításához kattints a képre.

Hogyan működik?

A játékosok Híresség Pontokat (Fame Pontokat, FP-t) érnek el a csatákban. Amikor az eseménynek vége, a játékosoknak lehetőségük lesz átváltani ezeket a Fame Pontokat jutalmakká, amelyek között a négy Tier X-es jármű is megtalálható. A járművön kívül különleges festéseket, és rengeteg Kötvényt lehet szerezni, a játékos helyezésétől függően.

A játékosok felhasználhatják a saját Híresség Pontjaikat, hogy bónuszokat vásároljanak meg, amelyek növelik a csatákban elért Híresség Pontok számát. Azonban gondoljuk át, hogy hogyan használjuk ezt, mert az a legjobb, ha meg is érte számunkra a tevékenység.

A klánok is érhetnek el Híresség Pontokat a csatákban. A klánok pozíciója hatással lesz a klánszorzóra, amelynek a kötvények számához, és az elérhető aranyhoz lesz köze.

Mi változott?

Az esemény hossza változtatva lett, csak 10 napig fog tartani.

A jutalom, amelyet a játékosok tudnak szerezni is változtatva lettek. Most lehetőségünk lesz női legénységi tagokat is szerezni az Arany, Személyes Tartalék, Kötvény, WoT Prémium Fiók, Festések, és Emblémák mellett. A Fire Trail (a kampány neve) esemény mechanikája a Soldiers of Fortune (korábbi CW kampány) mechanikájára van alapozva. A személyes Híresség Pontok szerzése a játékoson múlik, és nem a klánon. A játékosoknak meg lesz a lehetőségük, hogy átváltsák a személyes Híresség Pontjaikat bónuszokká, amely megnöveli a Híresség Pont bevételt, vagy megtarthatják, hogy az esemény végén valami másra költsék el. Az árak a Soldiers of Fortune CW kampány áraihoz képest nőttek.

A klán vezetőinek stratégiai döntéseket kell hozniuk a Soldiers of Fortune és az Arms Race eseményekhez hasonlóan. A csatamező három egymást követő fronton lesz, amelyek méretben, bónuszokban, és a Fame Pontok mennyiségében különböznek. A klánvezetőknek kell eldönteniük, hogy mire használják fel a Híresség Pontokat: Spórolnak velük, vagy elköltik különböző bónuszokra a Laborban. Ezek a bónuszok növelni fogják a Híresség Pontok számát csatánként, vagy stratégiai előnyt adnak.

A játékesemény abszolút formátumban, 15 vs 15 ellen fog játszódni Tier X-es járművekkel.

Jutalomrendszer

A jutalomrendszer hasonló lesz a Soldiers of Fortune eseményhez: minden résztvevőnek lehetősége lesz választani a jutalmakból az eseményen mutatott aktivitásuktól függően.

Amint az eseménynek vége van, lehetőségünk lesz beváltani a Híresség Pontokat jutalmakra. A jutalomjárművek ára a toplista (amely a Személyes Híresség Pont mennyiség alapján van) 8000. helyén levő játékos által birtokolt Személyes Híresség Pontok mennyisége, és emellé még 4000 kötvény lesz. Ennek eredményeképpen csak a legjobb 8000 játékosnak lesz lehetősége a jutalomtank megszerzésére. Azoknak a játékosoknak, akik nincsenek benne a legjobb 8000 között, lehetőségük lesz átváltani a Személyes Híresség Pontjaikat kötvényekre, Prémium Felhasználóra, Kreditre, és más jutalmakra. Minél több Híresség Pontot érünk el, annál több jutalmat tudunk megszerezni.

Azoknak a játékosoknak, akik beléptek a Hírességek Csarnokába, de nincsenek benne a legjobb 8000 játékos között, lehetőségük lesz kötvénnyel licitálni további 1000 jutalomjármű egyikére.

Ezek mellett még mindig van kötvény jutalom a Hírességek Csarnokában levő ranglistán. A Személyes Jutalmakat nem csak a játékos Híresség Pontjai fogják befolyásolni, hanem az is, hogy mennyire sikeres a teljesítménye a klánnal. A játékosok egy alap jutalmat kapnak a rangjukért, valamint a klán ranglistán való helyezése is beleszámít.

A klánok jutalomrendszere megmarad hasonlónak, mint a korábbi, Soldiers of Fortune eseményen volt. A klánok ezek mellett még aranyat is szerezhetnek, és egy korábban említett kötvény szorzó is életbe lép.

A játékosok top 10%-a megszerzi a Damascus Steel álcastílust is. Ezek mellett minden jutalom és jelvény után a játékosok egy matricát is kapnak a járműveikre.

Híresség Csarnokában levő helyezés alapján kapható jutalmak a következők
Kötvény: A játékosok legjobb 75%-a kapja, akik egy minimum csatamennyiséget játszottak. A mennyiségét lehet növelni a klán rangjával.
A különleges matricák: A kiemelkedő játékosok részére, akik a klánok legjobb 1%-ának tagjai, és a klánon belül a legjobb 1%-os helyezést elérték.
A legjobb klánok 10%-a fogja megkapni ezt a Fire Trail Hero matricát.

A Damascus Álcafestés

A képek nagyításához kattints a képre.

Epic Win

Legjobb1

Legjobb10

Legjobb100

Résztvevő

Különleges medálok: Azoknak a játékosoknak, akik teljesítik az adott medál feltételeit.

Matricák: Azok a játékosok, akik kitűzőket, és medálokat is elértek megkapják a megfelelő matricát is, amelyet felrakhatnak a járművükre.

Azok a jutalmak, amelyeket Személyes Híresség Pontokért lehet venni:

Egy a négy Tier X-es jármű közül.

A képek nagyításához kattints a képre.

Special styles

A képek nagyításához kattints a képre.

Legfeljebb 5 női legénységi tag
Legfeljebb 5 női legénységi tagLegfeljebb 3000 kötvény, legfeljebb 3 350 000 kredit, és legfeljebb 14 Napos WoT Prémium Fiók
Embléma szett és Személyes Tartalék szett
Direktívák
Emblémák
Klánjutalmak

Összességében 8 415 000 arany lesz megszerezhető a klánok kincstárába, ezen felül a klántagok legfeljebb 7x-es szorzót kaphatnak a Kötvényekre, a klán Hírességek Csarnokában levő helyezésétől függően.

A 10 legjobb klán pedig meghívást kap, hogy részt vegyen a következő Klán Bajnokságra.

Pályák a kampányon

A következő pályák lesznek elérhetőek a Fire Trail Clan Wars Kampányon (Ezek az alapfrontra vonatkoznak, nem mindegyik pálya lesz megtalálható mindegyik fronton):

  • Abbey
  • Cliff
  • El Halluf
  • Ensk
  • Fisherman’s Bay
  • Highway
  • Himmelsdorf
  • Karelia
  • Lakeville
  • Live Oaks
  • Malinovka
  • Mines
  • Murovanka
  • Prokhorovka
  • Redshire
  • Ruinberg
  • Sand River
  • Serene Coast
  • Steppes
  • Westfield

Köszönöm, hogy végigolvastad, gördülj ki!

Forrás/Source:

https://worldoftanks.eu/en/news/general-news/fire-trail-announcement/