1.5.1-es Frissítés a Common Test szerveren

Parancsnokok!

Csak kettő hét telt el az 1.5-ös Frissítés óta, de már bekerült az 1.5.1-es verzió a Common Testre. Próbáld ki a közepes tankokat az újraegyensúlyozott paraméterekkel, és az újítást: A napi statisztikát. Ezen felül az elfeledésbe került téli pálya, a Kharkov is visszatér a Random Csatákba.

Közepes Tank Újraegyensúlyozás:

A múlt decemberi WG Fesztiválon a Wargaming bejelentett egy öt járművet érintő újraegyensúlyozást. Az egyikük a Kranavagn, amely már megkapta az új paramétereket az 1.5-ös Frissítéssel. Most itt az ideje, hogy néhány Tier X-es közepes tankra is figyelem kerüljön.

Hosszú ideig tesztelve lettek ezek az újraegyensúlyozott járművek a Szuperteszt szerveren, hogy megértsük, hogyan befolyásolják a játékmenetet. Most készenáll a Wargaming, hogy kiadja az újraegyensúlyozott verziót.

A Leopard 1 mesterlövészként, azaz sniper tankként lett fejlesztve, így hatékonyabban lő távoli ellenfelekre.

Az STB-1 inkább a domborzat adta lehetőségekre lett kihegyezve a tornyának, és a felfüggesztésének köszönhetően.

A képek nagyításához kattints a képre.

A képek nagyításához kattints a képre.

Hogy megbizonyosodjunk a változások következetességeiről, ezért az STA-1, és a Type 61 a Japán ágban, valamint a Leopard Prototyp A, és az Indien-Panzer a Német ágban is felülvizsgálásra került. És a legfontosabb, hogy kettő Tier VIII-as Prémium Járműnek, a Panzer 58 Mutz, és az STA-2-nek is módosítva lettek a paraméterei.

Készülj fel, hogy kipróbáld az újraegyensúlyozott járműveket a Common Test szerveren, és oszd meg a véleményedet a járművekről!

Napi Statisztika:

Az 1.5.1-es Frissítéssel együtt bekerül egy újítása, a Napi Statisztika. Lehetőséged lesz megfigyelni a részletesebb statisztikádat az adott nap folyamán:

  • Az alapvető statisztikád a bevétel/kiadás ügyileg a csaták után
  • A csatában nyújtott teljesítményed (napra lebontva)
  • Mennyire változatos járművekkel játszottál az adott időtartamban
  • Az adott nap hatása a összesített World Of Tanks statisztikádra

Végül, a Napi Statisztika közvetlen hozzáférést ad a Hírességek Csarnokához, hogy még több részletes statisztikát megnézhess.

A Napi Statisztika a Garázsod jobb alsó részében lesz elérhető, az Értesítések gomb mellett. A napi statisztikáid rögzítve lesznek minden Random Csatára, kivéve a Nagy Csatákat, és naponta egyszer magától nullázódik. Ezek mellett amikor szeretnéd, akkor manuálisan is tudod nullázni.

Megjegyzés: A Napi Statisztika a felhasználó alapján lesz elérhető, és nem a géped alapján. Például, ha munkahelyen játszol, és utána hazamész, akkor ugyanúgy látod azt a statisztikát is, amit a munkahelyeden értél el.

A Napi Statisztika mellett a következőket kerültek be a Hírességek Csarnokába:

  • Az összesített statisztikád
  • És a napi ingadozása az összesített statisztikának

Több információt erről csak később fogunk megtudni.

Átdolgozott Pálya: Kharkov

Emlékszel még a Kharkov pályára, amely az 1.0-ás Frissítéssel lett törölve a játékból? Ez a pálya Ukrajna második legnagyobb városáról van modellezve, és ezzel együtt a Szovjetunió egyik legnagyobb városa is volt Kharkov, amely most visszakerül a II. Világháborús kinézete a játékba.

A pálya egy új introt, és egy új csata eleji zenét kapott.

Korábban, a pálya a Nehéz Tankok számára volt megfelelő, de azok a játékosok, akik gyors könnyű tankokkal voltak csak keveset tudtak hozzátenni a csatához. Rengetegen kérték, hogy kerüljön vissza a pálya a játékba, így az 1.5.1-es Frissítéssel, néhány módosítással együtt visszakerül. A módosítás közben a Wargaming próbálta betartani a történelmi hitelességet, és javítani a játékmenetet, emiatt a következő változások jöttek létre:

A pálya mérete megnőtt, 1000×1000 méter nagyságúra.

A bázisok helye megváltozott, és ezzel együtt a pályát 45 fokkal elforgatták, hogy több hely legyen a különböző taktikai manőverekre.

A pálya jobb oldali része a város, amely nagy történelmi hitelességgel mutatja be az 1943-as kinézetét. Ez a hely a nehéztankok helye lesz, ahol eldől, hogy ki az erősebb.

A bal oldal egy nyitott terület, ahol a domborzat megfelelő fedezéket tud nyújtani. Itt a könnyű, és a közepes tankok is otthon érezhetik magukat, és lehetőségük lesz az ellenfelük hátába jutni. Ezek mellett még kettő TD-Hegy is megtalálható, így a Páncélvadászok is képesek lesznek támogatni a csapatot.

A város, és a nyílt terep egy tank-elleni árokkal van elválasztva, amely egy útként is szolgál a kettő bázis között.

A képek nagyításához kattints a képre.

Ezekkel a változtatásokkal a téli pálya megkapta a lehetőséget, hogy különböző típusú járművek is tudjanak érvényesülni, és ezek mellett új stratégiákat is igényel.

Üdvözöljük újra Kharkovon, Parancsnok!

Külön köszönet/Special thanks to:

rykoszet.info

Forrás/Source:

https://worldoftanks.eu/en/news/general-news/1-5-1-common-test-1/