World of Tanks 10. Évforduló: Csatlakozz az Ünnepléshez!

Parancsnokok, a II. felvonás már mögöttünk van, de a World of Tanks 10. Évfordulójának az ünneplése nem áll meg!

Az ünneplés folytatódik, ugyanis Június 17.-én veszi kezdetét a III. Felvonás: Rubicon. Az Évfordulós Küldetések Frissítve lettek, hogy még több Évfordulós Érmét tudjunk szerezni, újabb legendás járműcsomagok lesznek elérhetőek, és egy hihetetlen Időutazásnak köszönhetően a híres Sturmtiger már vár minket.

III. Felvonás: Rubicon

Június 17 (06:00) – Július 13 (05:00)

Hogyan Működnek: Felvonások, Aktív Fázisok, és Évfordulós Küldetések

A 10. Évfordulós eseményeket a Garázs jobb alsó sarkában található transzparensre kattintva érhetjük el.

A World Of Tanks 10. évfordulója öt Felvonásból fog állni, és minden egyes felvonás a játék egy-egy elért mérföldkövét jelképezi. Minden egyes Felvonás a játék történelméről, és örökségéről mesél nekünk, amelyet kettő éves részekre bontottak fel. A veteránok boldogan emlékeznek vissza a kezdetekre, míg a kezdők pedig néhány érdekes dologgal ismerkedhetnek meg a játék történetével kapcsolatban.

A felvonások egy Aktív Fázisból, illetve egy Szusszanásból állnak.

  • Az Aktív Fázis egy hétig tart, amelyek során különleges időutazásokon vehetünk részt (erről bővebben lejjebb olvashattok)
  • Egy Aktív Fázis után a Szusszanási időszak kezdődik. Ez körülbelül 20 napig tart, de az adott Felvonástól függően változhat.

Az Aktív Fázisok, és a Szusszanások alatt is elérhetőek maradnak Normál Csatákban az Évfordulós Küldetések (nagy csatákban is). Az Aktív Fázis alatt 9 küldetéshez lesz hozzáférésünk, amelyet 3 egymást követő, és egyre nehezedő blokkba rendeztünk (mindegyik blokk 3 küldetésből áll).

Minden egyes küldetés különleges játékon belüli valutát, azaz Évfordulós Érmét ad jutalmul. Minél nehezebb egy küldetés, annál több Érmét fog adni számunkra. Amint mind a kilenc küldetést teljesíted, egy további napi küldetés válik elérhetővé.

A Szusszanás alatt egy egyszerű Évfordulós Küldetés naponta egyszeri teljesítésére lesz lehetőségünk Normál Csatákban (Nagy Csatákban is), ami Évfordulós Érméket ad jutalmul. Ezeket értékes tárgyakká, és exkluzív testreszabási elemekre válthatjuk meg a játékon belüli Évfordulós Boltban (erről bővebben lejjebb olvashattok).

A korábbi Felvonásokból minden testreszabási elem elérhető marad a Boltban, úgyhogy nyugodtan kosárba tehetjük őket! Minden egyedi tárgy, amelyet megveszünk, meg fog maradni a 10. Évfordulós ünnepségek után is. Minden egyes, korábbi Felvonásból megszerzett Évfordulós Érme megmarad a felhasználónkon a 10. Évfordulós esemény végéig.

Évfordulós Érmék

Az Évfordulós Érméket a 10. Évforduló esemény keretein belül szerezhetünk, és válthatunk be.

Feliratok

Különleges Évfordulós Feliratokból válogathatunk, amelyeket Évfordulós Érmékért vehetünk meg.

Emblémák

Különleges Évfordulós Emblémák közül válogathatunk, amelyeket Évfordulós Érmékért vehetünk meg.

Matricák

Különleges Évfordulós Matricák közül válogathatunk, amelyeket Évfordulós Érmékért vehetünk meg.

Ha az adott Felvonás Aktív Fázisában az összes Évfordulós Küldetést teljesítjük, akkor egy különleges Arany Kulcsot kapunk, amely egy lépéssel közelebb visz minket a végső jutalomhoz (erről bővebben lejjebb olvashattok)

Ahhoz, hogy a 10. Évforduló fődíját megkaparintsuk, három Arany Kulcsot kell összegyűjtenünk, úgyhogy ajánlott az időnket megfelelően beosztani!

Kaparintsd Meg a Jutalmadat!

A három Arany Kulcs összegyűjtése után egy eszméletlen 3D stílust kapunk IX T30 -hoz, amely egy legendás Amerikai Tier IX-es páncélvadász. A World Of Tanks veteránok még emlékezhetnek arra, hogy a játék kezdetekor ez egy top nehéz tank volt. Az évek során a T30-as járműosztályt váltott, de ennek ellenére még mindig félelmetes ellenfél a csatamezőn. Teljesítsd az Évfordulós Küldetéseket, gyűjtsd össze a 3 Arany Kulcsot, és szereld fel ezt a hatalmas páncélvadászt egy ilyen különleges kinézettel. Ha még nincs meg az ikonikus T30 a Garázsodban, akkor ez egy megfelelő indok, hogy kifejleszd a járművet.

A képek nagyításához kattints a képre!

Ha megvan a 3D stílus a T30-hoz, akkor következőket tudjuk megszerezni:

Egy medál, a 10. évforduló ünneplésében való részvételért. A megszerzéséhez, egy Évfordulós Küldetést kell teljesítenünk bármelyik Felvonás Aktív Fázisában.

Egy menő Felvonás Jutalom minden egyes Felvonás után kapjuk, ha teljesítjük az Aktív Fázis összes küldetését. Összesen 5 különböző Osztályban elérhető ez a jutalom, a legmagasabb Osztályút csak az kapja meg, aki mind az öt Felvonás során teljesíti az Aktív Fázis összes küldetését.

Egy különleges kitűző, amelyet akkor kapunk, ha teljesítjük mind az öt Felvonás Aktív Fázisában való összes küldetését.

Évfordulós Érméket az Évfordulós Küldetések teljesítéséért kapunk, amelyeket az Aktív Fázisokban, és a Szusszanási időszakokban is beválthatunk egy adag testreszabási elemre.

Évfordulós Bolt

Az Évfordulós Érméket itt válthatjuk be, amelyeket a küldetések teljesítéséért kapunk. Ez a játékon belüli boltnak egy különleges részlegében lesz elérhető, mind az öt Felvonás során -az alábbi képen látható, hogy hol találjuk meg.

Az Évfordulós Bolt három lapból áll, amelyek a következőket tartalmazzák:

  • Évfordulós aranycsomagok, Évfordulós Érmékkel kiegészítve. Kiválaszthatunk egyet a három csomagból, amely 5000, 8750, vagy 12500 aranyat és 100, 200, és 300 Évfordulós Érmét tartalmaz. Ezeknek a valós pénzért való értéke ugyanannyi lesz, mint az adott arany mennyiség ára a Prémium Boltban. De az aranyat kiegészítve, itt mindegyik csomag mellé egy adott mennyiségű Évfordulós Érme is jár.
  • Egyedi testreszabások, a múlt emlékeit őrizve. Minden embléma, matrica, vagy egyéb tárgy, amely ebben a szekcióban található egyedülálló. A szekcióban található dolgokat Évfordulós Érmékért vásárolhatjuk meg. Minden egyes Felvonás során új exkluzív áruk érkeznek a régiek mellé, olyanok is, amelyek korábban még sosem kerültek eladásra.

  • Csomagok, amelyek legendás járműveket, és egyedülálló 2D stílusokat tartalmaznak*. Minden egyes felvonás keretén belül három ikonikus jármű lesz megvásárolható, egyedi, exkluzív kinézettel. A III. Felvonás a VIII M4A1 Revalorisé-t, a VIII Panzer 58 Mutz-ot, és a VI Škoda T 40-et tartalmazza. Az egyedi stílussal kapcsolatban, minden egyes kinézet évszakfüggetlen, azaz téli, nyári, illetve sivatagi pályán is ugyanaz a festés lesz a járművön. Mindegyik csomag egy adott tankot + egy egyedi stílust a tankhoz + egy olyan stílust tartalmaz, amelyet egy World of Tanks Minimap részleteiből raktak össze.

*A legendás járműveket, és egyedi 2D stílust tartalmazó csomagokat csak valós pénzért lehet megvenni.

„Chasseur de Croissant” Stílus

„Sense of Direction, Mk. III” Stílus

„Chocolate Bar” Stílus

„Sense of Dricetion, Mk. III” Stílus

„Ersatz Armor” Stílus

„Sense of Direction, Mk. III” Stílus

A képek nagyításához kattints a képre.

  • Hasznos csata készletek*, amelyek fogyócikkeket, direktívákat, Személyes Tartalékokat, és egyéb dolgokat tartalmaznak.

*Csak Évfordulós Érmékkel lehet ezeket megvásárolni.

Vegyél Részt az Időutazásokban!

Minden egyes Felvonás egy különleges Időutazást hoz magával. Ezek vonzó, és váratlan tevékenységek lesznek a tankos közösségnek, amely a World of Tanks történelmének egy bizonyos időszakához kapcsolódik.

Az Időutazások csak az Aktív Fázisokban lesznek elérhetőek. A III. Felvonás keretén belül az ikonikus Sturmpanzer VI Sturmtiger járművel, a játék egy igazi legendájával uralhatjuk a csatamezőket. Ez a félelmetes Önjáró Löveg hatalmas tűzerővel rendelkezik, és egy régi pálya valamely részén be van ragadva valahova, de a játék 10. Évfordulója alkalmából ez az óriási ragadozó az Aktív Fázis keretén belül egy hétre újra visszakerül a játékba. A későbbi Felvonások során egyéb izgalmas Időutazás is lesz, úgyhogy érdemes résen lenni!

Nézzétek meg a Legfrissebb Híreket az Infó Portálon!

A legfrissebb információkat a 10. Évfordulóval kapcsolatban az Infó Portálon olvashatjátok, amely egy kulcspontja lesz a nagy ünnepségnek. Itt lesznek közölve a globális, és az adott szerver hírei, Időutazások bejelentései, stb. Rendszeresen nézzétek az Infó Portált, hogy egy hullámhosszon legyünk!

Tudj meg Többet a World of Tanks Örökségről!

Időszakosan újabb videók kerülnek be az Évfordulós Archívumba, amelyet a Garázsunkban találunk, egy különálló Évfordulós Portálon. Ezek betekintést adnak a játék történelmébe, illetve a legjelentősebb eseményekbe mind az öt Felvonás során.

Mindenképpen ünnepeljetek velünk, Parancsnokok! Vegyetek részt az exkluzív eseményekbe, és próbáljátok ki az új funkciókat!

Köszönöm, hogy elolvastad, gördülj ki!

Forrás/Source:

https://worldoftanks.eu/en/content/anniversary-mechanics/