III. Felvonás: Szelídítsd meg a Lapuló Vihartigrist!

Parancsnokok, készen álltok a történelem egyik legjobb, és leghihetetlenebb járművével való csatára?

Folytatjuk a World Of Tanks 10. születésnapjának az ünneplését, a III. Felvonás: Rubicon elindításával, amely Június 17.-én kezdődik.

Az esemény keretén belül lehetőségünk lesz az ikonikus Sturmpanzer VI Sturmtiger kipróbálására, amely a játék egyik igazi legendája. Ez a félelmetes Önjáró Löveg, amely hihetetlen gyorsasággal, és pusztító tűzerővel rendelkezik megtalálható az egyik régi pályán egy épületbe ragadva. De a játék 10. Évfordulójára való tekintettel, kiszabadítjuk onnan, és egy hétre bevezetésre kerül a játékba.

Lapuló Tigris

Június 17 (05:00) – Június 24 (05:00)

Fő időszak (EU1, EU2): 19:00 – 23:00

A Végső Ragadozó A Tankos Rémálmokból

A Sturmpanzer VI Sturmtiger egy valós Önjáró Löveg, amelyből végül kevés került legyártásra. Ez a félelmetes, nehezen páncélozott jármű hatalmas sebzést tud okozni, de ezzel szemben nagyon lassú, pontatlan, és nem praktikus egy csatában.

2014-2015-ben hosszú időkön keresztül gondolkodtak a fejlesztők, hogy hogyan vezessék be a járművet a World of Tanks világába. De jármű a különleges karakterisztikájának köszönhetően nem találtak neki megfelelő helyet a fejlesztők.

Nagyon gyorsan ez a hatalmas monstrum egy igazi tankos mém lett, egyfajta „városi legenda” a játékban. Ezzel egyidőben, a Vihartigris prototípusként is szolgált néhány támadó páncélvadász elkészítésében, amelyek később bekerültek a játékba. Ezek a járművek az lomhaságot, a magas életerőt, és a pusztító tűzerőt örökölték ettől a fenevadtól.

Azonban a legfigyelmesebb parancsnokok már megtalálták a Vihartigrist a játékban. Egy garázs félig-nyitott ajtaja mögött rejtőzött a Severogorsk pályán, amely a 0.9.5-ös frissítéssel eltávolításra került a játékból. World of Tanks veteránok, emlékeztek még rá?

A képek nagyításához kattints a képre.

A Lapuló Vihartigris Előjön, hogy Vadászon!

A játék 10. Évfordulójának tiszteletére, a Sturmtiger elhagyja a Severogorsk pályán levő titkos menedékét, hogy a elinduljon vadászni. Az óriási ragadozó történelmi feljegyzések alapján lett létrehozva, és ahogy a legenda tartja, a jármű eléggé veszélyes! De ne feledjük el, hogy jelen esetben a vadász akár célpont is lehet, ugyanis itt harcolnod kell… kilenc másik Sturmtigerrel!

Ismerd meg a Garázsodban levő Góliátot

A hatalmas életerő (10000 HP) kiegészítéseként a jármű egy hatalmas alfasebzéssel bír. Kettő típusú lőszert tud kilőni: HE és HEAT lövedéket.

 • A HE lövedékek magasabb repülési sebességgel de közepes mértékű páncélátütéssel rendelkeznek. Az alfasebzésük 3000 HP.
 • A HEAT lövedékek hatalmas alfasebzéssel (7000 HP), magasabb páncélátütéssel, de alacsonyabb repülési sebességgel rendelkeznek.

Gondold át, hogy az adott helyzethez melyik az alkalmasabb lőszer! Az alábbi példa mutatja, hogy melyik hogyan működik a csatában.

Játékmenet

A III. Felvonás kezdetekor az ikonikus Sturmtiger megjelenik egy Tier X-es járműként a Garázsunkban. Válasszuk ki a járművet, és kattintsunk a „Csata” gombra, hogy elindítsunk egy Lapuló Tigris csatamódot. Választhatsz, hogy egyedül, vagy barátokkal együtt szakaszban játszol.

A pályák különálló játékmódban zajlanak kettő 10 fős csapat között a következő pályákon:


Ensk

Mines

Widepark

Tundra

Airfield

 • A győzelemért foglald el az ellenséges bázist, vagy semmisítsd meg az összes ellenséges járművet a csata során.
 • Minden játékos Sturmtiger járműben ül, tehet intenzív csatákra lehet számítani! Ez eszünkbe juttathatja a régi időket, amikor 2014-2015 körül a matchmaker olyan csatákat hozott létre, ahol 15-15 önjáró löveg harcolt egymással.
 • Az esemény során a matchmaker egy különálló sort fog létrehozni azoknak a játékosoknak, akik ebben a módban játszanak.
 • A csata ideje 5 perc lesz.
 • A két csapatban különböző festésű járművek lesznek, hogy véletlenül sem keverjük össze a csapattársakat az ellenféllel.
 • Maximum 3 játékosból álló szakaszok vannak engedélyezve. A matchmaker a szakaszokat egyensúlyban kezeli, tehát ha az egyik csapat szakaszt tartalmaz, akkor a másik csapat is fog tartalmazni.
 • Normál Csata eredményeket nem lehet elérni.
Gazdaság

Nem lesz lehetőségünk a Sturmtigerre felszereléseket venni. Ezek mellett legénységgel sem fog rendelkezni, és fogyócikkeket, illetve direktívákat sem fogunk tudni belerakni. Az esemény során a „zéró gazdaság” mód bekapcsolva lesz, azaz a csatában ellőtt lőszerek, és a jármű javítása után nem kell kreditet költenünk, de a csaták sem fognak kreditet hozni. Tapasztalati Pontot sem fogunk szerezni a csatákkal, illetve a jármű sem fog modul (vagy legénységi) sebzést kapni.

Teljesítsd a Különleges Küldetéseket, hogy Évfordulós Érméket, és Egyedi Testreszabási Mintákat Szerezz!

A Személyes, Napi, és Évfordulós Küldetéseket nem lesz lehetőségünk ebben a módban teljesíteni. Azonban, különleges küldetések lesznek, amelyek Évfordulós Érméket adnak, ha teljesítjük őket. A küldetések a következők:

Sturmtiger: Éles Karmok:
 • Feladat: Semmisíts meg 10 ellenséges Sturmtigert.
 • Jutalom: 6db Sturmtiger embléma, és Wunderkind medál.
 • Feltételek: Csak Sturmtiger járművel lehet teljesíteni, Felhasználónként egyszer.

————————————————————-

Sturmtiger: Éles Tépőfogak:
 • Feladat: Semmisíts meg 50 ellenséges Sturmtigert.
 • Jutalom: 6db Arty Gyilkos embléma (RU), és 6db Arty Gyilkos embléma (EN)
 • Feltételek: Csak Sturmtiger járművel lehet teljesíteni, Felhasználónként egyszer.

————————————————————-

Sturmtiger: Vadászterep:
 • Feladat: Semmisíts meg 100 ellenséges Sturmtigert.
 • Jutalom: 6db Játék a Tűzzel matrica, 6db Nincs Több Fenyegetés matrica, és 100 Évfordulós Érme.
 • Feltételek: Csak Sturmtiger járművel lehet teljesíteni, Felhasználónként egyszer.

Ezen felül a küldetések teljesítménye a következő jutalmakat adja:

 • Egyedi matricák
 • Menő feliratok
 • Egy exkluzív medál
 • Egy különleges embléma

Vegyél részt a legkeményebb csatákban, és szerezz exkluzív testreszabási elemeket!

Szelídítsd meg a Sturmtigert, és szerezz Évfordulós Érméket, és egyedi járműfestést.

Köszönöm, hogy elolvastad, gördülj ki!

Forrás/Source