Holnap érkezik a Homefront játékmód

Parancsnokok!

2019 Július 25.-étől egy új, izgalmas PvE (azaz játékosok a robotok ellen) játékmód érkezik a World of Tanks világába, amely nem más, mint a Homefront (magyarul Hazai Front). A játékmód kettő Fronton, Keleti, és Nyugati Fronton fog játszódni. Ötfős csapatokban kell a játékosoknak visszaverniük az ellenfél (számítógép által irányított) tankjait, amelyek különböző hullámokban fognak érkezni. A cél egyszerű: Meg kell akadályozni, hogy ezek a járművek elérjék az utolsó védekezési vonalat.

A Homefront esemény 2019. Július 25 és 2019. Augusztus 5 között lesz elérhető.

Általános áttekintés:

A csaták a Keleti és a Nyugati Frontokon is játszódnak. Mindkettő Front három divízióból (Hadosztályból) áll.

A Keleti Front (Szovjet):

  • The Ironsides
  • The Crimson Mongrels
  • The Beast Slayers

A Nyugati Front (Brit és Amerikai):

  • The Spearhead Brigade
  • The Crimson Mongrels
  • The Beast Slayers

Mindegyik Divíziónak megvan a saját története, valamint mindegyikben meg van szabva az elérhető járművek száma. Amikor egy ilyen Divízióban játszol, akkor többféle lehetőséged van, hogy aktív, vagy passzív járművel veszel részt.

A csatamód öt személyes Szakaszokban, valamint egyedül is játszható, ez esetben véletlenszerűen választja ki a játék a maradék 4 csapattársadat. Egy ilyen csapattal kell megvédened az ellenséges botok támadási hullámjait, amelyek minden egyes perc után erősödnek. Ne engedd őket, hogy átmenjenek az utolsó védelmi vonalon, ugyanis akkor már a bázisodat támadják, és csökken a bázisod életereje.

Attól még, hogy egy PvE esemény lesz, még mindig kell egy szolíd játéktudás, és megfelelő igyekezet, hogy sikeresen ellen tudjatok állni az AI ellenfelek támadásának. Ez nem valami piknik lesz, rengeteg dolgunk lesz a csatamezőn.

Meg kell védenetek a bázist, amelyre 10-15 perc áll rendelkezésre, ez az aktuális szintedtől függ. A zene intenzitása, és hangulata változni fog attól függően, hogy mi történik a csatamezőn, és az ellenséges hullámok száma, valamint a bázisod tartóssága (életereje) a képernyő tetején lesznek láthatóak. Amikor a bázisod életereje elfogy, akkor a Hazai Frontot elfoglalta az ellenfél, és a csatát elveszítettétek.

A térképen a következő jelzések találhatóak meg:

Kör a körben: A bal oldalon innen érkeznek az ellenséges tankok (piros nyílak), a jobb oldalon pedig ez a végső Front, ezen nem szabad átjutnia az ellenfélnek.

Lőszerek a körben: Nem lesz végtelen számú lőszer a járművekben. Ezeken a pontokon lesz lehetőségünk a lőszerkészletet újratölteni.

Rombusz a körben: Ezeken a helyeken kezdünk, és éledünk újra. Újraéledés esetén ki tudjuk választani, hogy melyik helyen a három közül.

Képességek:

Mindegyik divíziónak megvannak a sajátos képességei, amelyek lehetővé teszik, hogy az ellenfelet jobban megsebezzük.

Például:

  • Légibombázás
  • Alacsony-szintű Légi Támadás
  • Tüzérségi csapás
  • Használd őket, hogy hatékonyan ellenállj az ellenfél támadásainak.

Haladási rendszer & Jutalmak:

Válaszd ki a divíziódat, és kattints a „Csata” gombra, hogy elinduljon a játék. Amint beléptél a csatába több mint tíz tank közül választhatsz, minden front esetén, hogy melyikkel szeretnél játszani.

A Divíziód szintje az úgy fog növekedni, egytől háromig, hogy minél több sebzést okozol az ellenséges járműveknek. Ahogy nő a Divíziód szintje, úgy fog nőni a Front is. Progression (Haladási) Pontokat szerzel, hogyha visszavertek egy támadási hullámot: minél többet vertek vissza, annál több pontot érsz el.

Az elérhető járművek, valamint a képességeik a Divízió szintjétől függően változnak. Minél magasabb a Divíziód szintje, annál erősebb tankok közül választhatsz, és annál több képesség lesz elérhető.

Amikor elegendő pontot értél el, akkor a Divíziód szintje eléri a kettes szintet, és a szintlépés Direktívákkal, és egy egyedi festéssel lesz jutalmazva, amelyet Szovjet, Brit, vagy Amerikai tankokon alkalmazhatsz, a választott Divíziótól függően. A harmadik, és egyben a legmagasabb szint elérésével pedig Felszerelést kapunk jutalmul.

Amikor a Divíziód eléri a maximális szintet, akkor a Fronton való terjeszkedés még nem ér véget. A végsőkig kell harcolnod, és így lehetőséged lesz megszerezni a legértékesebb jutalmakat is -egy Innovatív töltőrendszert (akik a Nyugati Fronton játszanak), vagy egy Stabilizáló rendszert (akik a Keleti Fronton játszanak). Mindkettő megszerezhető abban az esetben, ha mindkét Fronton harcolsz.

Ahhoz, hogy ezeket a jutalmakat megszerezd, az adott Front mindhárom Divíziójában el kell érned a maximális szintet.

Lesz rá lehetőség, hogy felgyorsítsuk a haladásunkat, azzal, hogyha különleges csomagokat vásárlunk. Ezek további bónuszokat tartalmaznak, például: Prémium Napok, XP és Kredit Boosterek, stb. Ezeknek az extráknak köszönhetően gyorsabban tudsz majd haladni, és hamarabb megkapod a jól-megérdemelt jutalmakat.

Ha a tankod megsemmisül, akkor ki tudsz választani egy másikat, és újra ki tudsz gördülni a csatára. Erre addig lesz lehetőséged, ameddig még van Divíziós járműved, ugyanis amelyiket már kilőtték, azzal nem tudunk visszamenni a csatába.

Sor várható! Rengeteg játékos fog sorakozni, hogy megvédje a Hazai Frontját, ezért lehetséges, hogy akár 5-10 percet is várnod kell, hogy bekerülj egy csatába. A várakozási idő a várakozó játékosok számától függően változhat.

Azok a játékosok, akik gyengébb processzorral (CPU), vagy videókártyával játszanak, tapasztalhatnak egy esetleges teljesítménycsökkenést a Hazai Front játékmód közben.  Ennek elkerüléseképp azt ajánljuk, hogy a játék grafikai beállításait vedd alacsonyabbra.

Üzemanyag szerzése:

A Hazai Front csatái egy különleges forrással fognak működni, amely nem más, mint az Üzemanyag. Minden nap 2 kanna Üzemanyaggal leszünk gazdagabbak. Ezek mellett még akkor is kapunk 2 kanna Üzemanyagot, ha elérjük a második szintet a Divízióban. Abban az esetben, ha a harmadik szintet elérjük, akkor pedig 4 kanna Üzemanyagot kapunk jutalmul. Ezek mellett még úgy tudunk, további Üzemanyagot szerezni, hogyha a játékmódban elérhető napi küldetéseket teljesítjük.

A napi Üzemanyagkannák száma korlátozva vannak, ahogyan a csaták száma is.

Figyelj oda a Parancsnoki Járművekre!:

Néhány ellenfél hullámot meglehetősen könnyű lesz visszaverni. De a többi hullámban túlságosan erős tankokkal is szembenézhetünk, és ezeknél a határaidat kell feszegetned, hogy megsemmisítsd őket. Ezek a járművek egy koponyával vannak jelölve, tehát jobb, ha nyitva tartod a szemedet! Ha egy ilyen jármű eléri a bázisod vonalát, akkor a bázisod életereje azonnal nullára csökken, és a csata elveszett.

Újratöltési Pontok:

A csata közben ne feledkezzünk meg róla, hogy csak korlátozott számú lőszer áll a rendelkezésünkre. Ezeket az Újratöltési pontoknál tudod újratölteni. Abban az esetben, hogyha valaki újratölt, az egész csapatának újratölti a lőszerkészletét.

Védd meg a Hazai Frontodat az ellenséges hullámoktól, nyerj a csatamezőn, és szerezz értékes jutalmakat!

Köszönöm, hogy elolvastad, gördülj ki!

 

Forrás/Source:

https://worldoftanks.eu/en/news/general-news/homefront/