Hamarosan érkezik a Metal Wars CW Kampány

Parancsnokok!

Június 29. (08:00) és Július 13 (08:00) között egy új esemény lesz elérhető a Világtérképen, amely nem más, mint a Metal Wars kampány.


Általánosságban

Az esemény fő nyereménye egy szabadon választott jármű a következő Tier X-es járművek közül:

A műhely ismét elérhető lesz, és lehetőséget kapunk a Világtérképen elért forrásokat a következő négy Prémium Jármű egyikének az előállítására költeni:

A Világtérképen zajló csatákban, a járműveket felszerelhetjük kísérleti modulokkal.

Az esemény legjobb játékosai egy vadiúj „Guardian of Crown” 3D stílust kapnak jutalmul a T95/FV4201 Chieftain járműre.

De még ennél is több jutalmat szerezhetünk, ha beváltjuk a személyes Fame Pontokat: Legénységi Könyveket, új stílusokat, álcafestéseket, és rengeteg olyan jutalmat, amely korábban már elérhető volt.

Több Lehetőség és Jutalom a Játékosoknak

A játékosok még több jutalmat tudnak szerezni az esemény során.

A csatákért Fame Pontokat kapunk. Amikor az esemény véget ér, lehetőségünk lesz ezeket a Fame Pontokat különböző jutalmakra beváltani, köztük egy Tier X-es járműre is. Ezek mellett, a játékos helyezése a Személyes Ranglistán meghatározza, hogy a játékos „Guardian of Crown” 3D stílust, „Damascus Steel” 2D stílust, kötvényt, vagy a Világtérkép Legendája kitűzőt kap az esemény végeztével.

Az, hogy milyen gyorsan gyűlnek a Fame Pontok a játékoson fog múlni, ahogyan a korábbi események során is. Minden egyes játékos dönthet, hogy átváltja a személyes Fame Pontokat bónuszokra, vagy spórol velük, hogy az esemény végén különböző dolgokra elköltse.

A játékosok elhasználhatják a személyes Fame Pontjaikat, hogy különböző bónuszokat vásároljanak, amely növeli a csatában megszerzett Fame Pontok számát. Azonban, erről bölcsen kell döntenünk.

Az esemény keretén belül minden egyes csata során a játékosok különböző alapanyagokat kapnak, amelyeket a Műhelyben használhatnak fel alkatrészkészítésre, és ezekből Prémium járművet készíthetnek.

A játékosoknak lehetőségük lesz kísérleti modulok használatára, hogy növeljék a jármű csatabeli teljesítményét.

Stratégiai Lehetőségek és Klán Jutalmak

Minél magasabb a klán helyezése a Hírességek Csarnokában, annál több aranyat kap a klán a kincstárába, és annál magasabb szorzót kapnak a játékosok a személyes kötvény jutalmakra.

A klánok elért Fame Pontjai függnek csatában elért teljesítményektől, és Parancsnokok stratégiai döntéseitől. Annak érdekében, hogy a klán minél több Fame Pontot kapjon, a vezetőségnek meg kell fontolnia, hogy hol, és hogyan fog harcolni a klán. Ezen felül, a klánparancsnok dönti el, hogy hogyan használja a klán Fame Pontjait: tartalékol velük a Laboratóriumban a különböző bónuszok érdekében, amelyek stratégiai előnyöket nyújtanak, vagy szorzókra költi, így növeli a klán által csatában elért Fame Pontok számát.

A csatamező, ahogyan a korábbi események során is, három Frontra lesz osztva. Mindegyiknek megvan a maga mérete, bónusza, és a területeken elérhető Fame Pontok száma. A klánvezető feladata az, hogy kigondolja a megfelelő stratégiát, amely megfelel a klán céljainak.

Jutalomrendszer

A jutalomrendszer hasonló, mint a korábbi események során. Minden résztvevő választhat a jutalmak közül, az esemény közbeni aktivitásukhoz mérten.

Ezen felül, a résztvevőknek lehetőségük lesz Tier VII-es, vagy Tier VIII-as Prémium járművek készítésére a Műhelyben.

Amint az esemény véget ér, lehetőségünk lesz a Fame Pontokat különböző jutalmakra beváltani. A jutalomjármű ára megegyezik a játékos által elért személyes Fame Pontokkal, de ezt csak azok kaphatják meg, akik a legjobb 8000 játékos között vannak. A jármű megvásárlására a Fame Pontokon kívül, a játékosnak 4000 kötvényre lesz szüksége. Azok a játékosok, akik a tankszerző helyen vannak, természetesen a járművön kívül más jutalmakat is választhatnak. Azoknak a játékosoknak, akiknek nem sikerült bekerülni a legjobb 8000 játékos közé, lehetőségük lesz, hogy a személyes Fame Pontjaikat egyéb jutalomra váltsák be. Ezzel egyidejűleg, minél több Fame Pontot ér el egy játékos az esemény közben, annál több jutalmat tud begyűjteni.

Azok a játékosok, akik bekerültek a Hírességek Csarnokába, de nem érték el a megfelelő mennyiségű Fame Pontot, kötvényért licitálhatnak további 1000 jutalom jármű egyikére.

A jutalom kiválasztásán felül, még a Hírességek Csarnokában elért helyezésért a hagyományos jutalom is jár: kötvény. A személyes jutalmak nem csak a játékosok által elért Fame Pontokon múlnak, hanem a klán teljesítmény is. A játékosok egy alap jutalmat kapnak a rangjukért, míg a klán helyezése a Rangsorban pedig különböző szorzókkal növeli ezt a jutalmat.

A játékosok legjobb 10%-a kapja meg a „Damascus Steel” stílus. Ezek mellett, ők szintén megkapják a helyezésüknek megfelelő matricát, amelyet a járműveiken alkalmazhatnak.

A legjobb 4000 játékos a vadiúj „Guardian of Crown” 3D stílus kapja jutalmul a T95/FV4201 Chieftain járműre.

Fontos! A stílus nem tartalmazza magát a T95/FV4201 Chieftain-t. A stílust akkor is megkapja a játékos, ha nincsen meg neki a T95/FV4201 Chieftain a garázsban.

Jutalom azoknak, akik helyezést érnek el a Hírességek Csarnokában
 • A játékosok 75%-a, akik a minimális csataszámot elérik, kötvényjutalomban részesülnek.

A jutalom mértéke a klán pozíciójától függően változhat.

 • Világtérkép Legendája kitűző

Legyél a játékosok legjobb 1%-a között a személyes ranglistán, és a klánod is legyen benne a klánok legjobb 1%-ában.

 • Metal Wars Hero

A klánod legyen benne a klánok legjobb 10%-ában.

 • „Guardian of Crown” 3D stílus a T95/FV4201 Chieftain járműre

Személyes Fame Pontok alapján a legjobb 4000 játékos fogja megkapni a „Guardian of Crown” 3D stílust a T95/FV4201 Chieftain járműre (a jutalom nem tartalmazza magát a járművet).

A kép nagyításához kattints a képre.

 • „Damascus Steel” stílus

Személyes Fame Pontok alapján a játékosok legjobb 10%-a kapja meg az egyedi „Damascus Steel” stílust.

 • Emlékmedálok

A hagyományos medálcsomag a résztvevőknek, és a legjobbaknak.

Epic Win Top 1 Top 10 Top 100 Résztvevő
 • Matricák

Azok a játékosok, akik megszerzik a Világtérkép Legendája kitűzőt, és az esemény medált, szintén megkapják a teljesítményüknek megfelelő matricákat, amelyeket alkalmazhatnak a járműveiknek.

Műhelyben előállítható Járművek
 • SU-122-44
 • Type-62
 • Lansen C
 • Caernarvon AX

A kép nagyításához kattints a képre.

Személyes Fame Pontok Átváltásával Megszerezhető Jutalmak
 • Egy a következő Tier X-es járművek közül:
  • M60
  • VK 72.01 (K)
  • Object 907
  • T95E6
  • 121B
  • T95/FV4201 Chieftain

A kép nagyításához kattints a képre.

 • Stílusok

Grafit

Tűz

Villámlás

Digitálisan illesztett

Hódító

Győztes

Alkonyat

Klánbéli

 • Álcafestések

Klán digitális álcafestések

Nyári

Téli

Sivatagi

 • Egyéb Jutalmak
 

 

Legénységi könyvek

 

 

Maximum 5 női legénységi tag

 

 

Maximum 3000 kötvény

Maximum 3 350 000 kredit

Maximum 14 napos WoT Prémium

Fiók, Direktívák

Emblémák

Személyes Tartalékok

 

 

Klán Jutalmak

A klánok összesítve 8 415 000 aranyon fognak osztozni. Ezen felül, a klántagok egy (maximum hétszeres) szorzót kapnak a klántagok személyes kötvényjutalmaira, a klán Hírességek Csarnokában elfoglalt pozíciójától függően.

Szedjétek össze az embereiteket, és készüljetek fel. Heves összecsapások várhatóak!

Köszönöm, hogy elolvastad, gördülj ki!

Forrás/Source:
https://worldoftanks.eu/en/news/general-news/metal-wars-announcement/