Halloweeni Különlegesség: Harc az ismeretlen Mirny-13-ban

Bizalmas Információ

Legfelsőbb engedély szükséges


Mirny-13

2020 Október 26 (07:30) – 2020 November 9 (07:30)

Hadügyi Minisztérium, Katonai Hírszerzés és Megfigyelés

Bizalmas Jelentés

Esemény Helye: Mirny-13

M. Őrmester, Felderítő jelentése

N. Ezredes, Hírszerzés Parancsnoka részére

Jelentem, egy jelentősebb vészhelyzet történt Mirny-13-ban, egy olajtermelő kisvárosban, ahol rengeteg rendellenesség történt. A pánik egyre inkább növekedik Mirny-13-ban, úgy döntöttek, hogy evakuálják a várost, és teljes mértékben elzárják a kinti világtól. A Főparancsnokság küldött minket ide egy megfigyelő küldetésre, de még mi sem tudjuk pontosan, hogy mivel nézünk szembe.

A katonáink között pletykák terjednek, hogy ennek a vészhelyzetnek köze van Arzagirban található katonai gyakorlótérhez, amely csak 21 km-re van Mirny-13-tól. Kéréseink ellenére a terület Parancsnoka hallgat, és tagad minden történést.

A Mirny-13-ban történt első megfigyelés után nem tért vissza mindenki. A terület elektromágneses sugárzása rengetegszer átlépi a biztonságos határt. Újra Mirny-13-ba tartok egy harcjárművekből álló felderítő-szakasszal, hogy még több hasznos információt gyűjtsek. Kérem, hogy figyelmesen olvassa el a lentebb található, korábbi jelentéseimet, amelyek olyan fontos adatokat tartalmazhatnak, amelyeket innen kihagytunk.

Korábbi Jelentések és Általános Utasítások
  • Hely

Szeptember végén felderítőket küldtünk a Mirny-13 városba, amelyet mostanában evakuáltak, ahol jelentős rendellenességeket regisztráltak. Mirny-13 főként olajtermelésben dolgozók, és az ő családtagjaik lakhelyeként szolgált. Az Arzagir katonai gyakorlótér, ahova a belépés szigorúan tilos 21 kilométerre található Mirny-13-tól.

Elektromos készülékek mentek tönkre, és hatalmas mértékű radioaktivitást jegyeztek fel a városban. Ezek után a táj elkezdett változni, repedések jelentek meg a földön, amelyekből egy eddig ismeretlen, de az olajhoz hasonló anyag folyt ki. Szerencsére tudtunk néhány légi felvételt készíteni a megváltozott helyről.

Amikor a radioaktivitás tetőzött, vagy éppen helyreállt, akkor megálltak a környezetet formáló folyamatok. Mirny-13-ba indultunk egy újabb megfigyelő küldetésre.

  • Megfigyelés

Amint megérkeztünk a városba, a szakasz megmagyarázhatatlan történésekkel nézett szembe. Körülöttünk minden elkezdett megváltozni. Úgy tűnt, mintha egymás után kerülnénk egyik dimenzióból a másikba. Minden egyes dimenzióban a feladat teljesítése után lassan, de haladtunk a végső cél irányába.

  • Járművek

Mirny-13-ba egy szakasznyi harcjárművel mentünk, amelyek az elektromágneses sugárzás ellen védve voltak. Ezeket különösen az extrém körülmények miatt szereltük fel. Egy tudós is kísért minket, aki néhány mérést végzett a területen.

  • Ellenségek

Az első felderítő egység, amely Mirny-13-ba tartott természetfeletti harci objektumokkal nézett szembe, olyanokkal, amelyeket még sosem láttak. Az egész egységből csak néhányan élték túl. A hatalmas mértékű sugárzás miatt nem tudtak fényképeket csinálni az ellenséges járművekről. Amink van csak szabadkézi rajz, amelyet az egyik túlélő készített néhány leírással. Kérlek tanulmányozd ezeket az anyagokat, hogy fel tudj készülni.

Object 017-F – Fedőnév „Sündisznó”

Fekete, gömbölyű, önjáró objektumok, tüskékkel vannak felszerelve, és tengeri aknákra hasonlítanak. Kiszámíthatatlanul viselkednek, magányosan, és csoportosan is támadnak. Nincsenek páncélozva, járművel való ütközés hatására felrobbannak. Gyorsan mozognak, és könnyen irányt változtatnak. Az egyetlen ismert viselkedés, hogy a fekete gömböket valami kívülről irányítja.

Amint felderítik őket ajánlott egyből tüzet nyitni rájuk. Ezek az objektumok nincsenek páncélozva, így könnyen sebezhetőek.

Object 008-R – fedőnév „Nyúl”

Könnyen páncélozott járművek, több rendellenességgel. Nem kapcsolódnak be közvetlenül a harcba, ha lehetőségük van, akkor visszavonulnak. Valószínűleg ők a felderítőegységek. Amikor mozognak, akkor tüzes nyomot hagynak maguk után, amelyet az üzemanyag, vagy az olajszivárgás okozhat. Nem sikerült egyetlen egy működő járműről sem képet készíteni. Senki sem tért vissza. A járművek gyengén páncélozottnak, és mozgékonynak tűnnek.

Object 0019-S – fedőnév „Őr”

Közepes és nehéz tankok. Csoportosan támadnak. Minél nagyobb a csoport, annál agresszívebben viselkednek. Eléggé primitív taktikákat alkalmaznak, ezért előre kiszámíthatóan viselkednek. Akkor jelentenek fenyegetést, amikor egy ismeretlen típusú parancsnoki jármű veszélyben van.

Object 0009-H – fedőnév „Vadász”

Egy kimondottan veszélyes ellenséges harcjármű. A méretével, és a túlélőképességével kilóg a sorból. Nagyon jól van védve, és csak néhány gyengepontján lehet sebezni.

Volt olyan eset, hogy a Vadászok hármas csoportokban támadtak. Nagyon kitartóak voltak, addig üldözték a célpontot, ameddig az meg nem semmisült.

Object 000-I – fedőnév „Halhatatlan”

Néhány felderítő túlélte az ütközetet ezzel a… tankkal? Az ő történeteik homályosak, és néhol ellentmondóak. Néhányan azt mondják, hogy a jármű nem kisebb, mint egy négyemeletes épület. Mások azt mondják, hogy ez a harcjárművet piros köd veszi körül, amely lehetetlenné teszi a jármű méretének a meghatározását. Azt megerősítették, hogy a tank kettő ágyúval rendelkezik.

A halhatatlanok nehéz páncélzattal rendelkeznek, és eddig még senki sem tudta beütni a páncélzatukat. Az ágyújuk hatalmas sebzést okoznak. Azok a tankjaink, amelyek szembenéztek vele megsemmisültek. Amint egy Halhatatlan megjelenik, egyből vissza kell vonulni. Nem érdemes vele csatába elegyedni. Ne is próbáld.

Object 00-10-M – fedőnév „Szúnyog”

Mozdulatlan, de nagyon agresszív jármű, amelyek elakadtak a földben, csak a tornyuk látszik. Egyből támadnak minden mozgó tárgyra, amely a látótávukon belül van, és pusztító sebzést okoznak a pontos, és erős ágyújukkal. Ajánlott hátulról megközelíteni ezeket, de még így is figyelmesnek kell lennünk.

Sajnos ez minden információ, amit jelenleg tudunk. A szakaszunk visszatér a városba, hogy még több hírrel szolgáljon. Amint megvan az új információ, küldöm a következő jelentést.

Köszönöm, hogy elolvastad, gördülj ki!

Forrás/Source